UAKinogo.com

Гаррі Вайлд (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Гаррі Вайлд (2022)

Гаррі Вайлд (2022)

Дивитися онлайн Гаррі Вайлд серіал

Дивитися онлайн «Гаррі Вайлд» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.2 (1 949 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Гаррі Вайлд (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Ірландія - це ірландський телесеріал детективного жанру 2022 року, який створив і написав Девід Логан. У серіалі грають Джейн Сеймур, Рохан Недд, Кевін Дж. Райан і інші. Серіал розповідає про те, як пенсіонерка-викладачка англійської мови починає з захопленням розслідувати злочини, якими займається її син-поліцейський. Серiал був випущений на стрiмiнговому сервiсi Acorn TV 4 квiтня 2022 року.

Серiал починається з того, що Харрi Уайлд - викладачка англiйської мови в унiверситетi - виходить на пенсiю i вирiшує присвятити своє вiльне час розслiдуванням, якими займається її син Фергус - детектив у Дублiнi. Харрi не збирається сидiти склавши руки i хоче допомогти своєму синовi вирiшити найскладнiшi i небезпечнi справи. Вона використовує свою гостру мову, свою любов до лiтератури i свою людянiсть, щоб розкривати злочини i допомагати жертвам. При цьому вона часто потрапляє в комiчнi i незручнi ситуацii i стикається з неприязню свого сина i його колег.

Ірландія - це серіал, який поєднує елементи детективу і комедії і створює захоплюючу і веселу атмосферу. Серіал сповнений харизматичних персонажів, остроумних діалогів і цікавих загадок. Серіал також показує красу і культуру Ірландії і її людей. Серіал є одним з найочікуваніших проектів 2022 року і захоплює глядача своїм шармом і гумором.