UAKinogo.com

Не хвилюйся, серденько (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Не хвилюйся, серденько (2022)

Не хвилюйся, серденько (2022)

Дивитися онлайн Не хвилюйся, серденько фільм

Дивитися онлайн «Не хвилюйся, серденько» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.2 (104 507 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Не хвилюйся, серденько (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Не хвилюйся, серденько (2022) - це психологічний трилер від режисера Олівії Вайлд за сценарієм Кеті Сілберман, який базується на спецсценарії Кері Ван Дайк та Шейна Ван Дайк. У фільмі грають Флоренс Пью, Гаррі Стайлз, Олівія Вайлд, Джемма Чан, КіКі Лейн, Нік Кролл та Кріс Пайн. Фільм розповідає про домогосподарку, яка живе з чоловіком у втопічному експериментальному містечку 1950-х рокiв та починає пiдозрювати, що його гламурна компанiя ховає жахливi секрети.

Фільм був анонсований у 2019 роцi пiсля успiху дебютного фiльму Вайлд “Освiта”. Ведон та її продюсери вирiшили зняти фiльм за новелою Сiлберман. Зйомки фiльму проходили у Калiфорнiї протягом двох мiсяцiв. Фiльм мав прем’єру на Telluride Film Festival 3 вересня 2022 року та був кiнопоказаний компанiєю Warner Bros. Pictures 23 вересня. Фiльм отримав позитивнi вiдгуки вiд критикiв та глядачiв, якi похвалили його за атмосферу, акторську гру, костюми та саундтрек, але критикували деякi сцени з переляку та вказали на схожiсть з iншими фiльмами жахiв, такими як “Степфордськi дружини” та “Прочь”. Фiльм був успiшним у касових зборах, заробивши понад 200 млн доларiв у свiтi при бюджетi 20 млн доларiв.