UAKinogo.com

Венделл і Вайлд (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Венделл і Вайлд (2022)

Венделл і Вайлд (2022)

Дивитися онлайн Венделл і Вайлд мультфільм

Дивитися онлайн «Венделл і Вайлд» мультфільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.4 (9 827 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися мультфільм «Венделл і Вайлд (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм “Венделл і Вайлд” - це анімаційна комедія про двох братів-демонів, які потрапляють у неприємну ситуацію. Фільм створений за участю відомих коміків і акторів Кіану Рівза і Джордана Піла, які озвучують головних героїв.

Головні герої - Венделл і Вайлд, які живуть у пеклі і люблять розважатися. Вони вирішують викрасти душу молодої чарівниці Катрін, яка має велику силу. Але їхній план зазнає невдачі, коли вони дізнаються, що Катрін - учениця Сестри Хайле, старої ворогині Венделла і Вайлда. Сестра Хайле хоче помститися братам за те, що вони колись обманули її і забрали її книгу чакр.

“Венделл і Вайлд” - це фільм про те, як брати повинні об’єднатися, щоб врятувати себе і свою дружбу. Фільм наповнений гумором, пригодами і фантастичними персонажами. Фільм також має глибокий зміст про те, що значить бути родиною і як важливо прощати помилки. Фільм створений для всіх, хто любить смішні і захоплюючі історії про добро і зло.