UAKinogo.com

Льодовиковий період: Пригоди Бака (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Льодовиковий період: Пригоди Бака (2022)

Льодовиковий період: Пригоди Бака (2022)

Дивитися онлайн Льодовиковий період: Пригоди Бака мультфільм

Дивитися онлайн «Льодовиковий період: Пригоди Бака» мультфільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.3 (13 810 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися мультфільм «Льодовиковий період: Пригоди Бака (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Ice Age: Adventures of Buck Wild / Льодовиковий період: Пригоди Бака (2022) ми знову зустрічаємося з Баком, безстрашним і безумним везухою, який любить пригоди і небезпеку. Цього разу він вирішує допомогти своїм друзям - братам опосумам Крешу і Едді - знайти своє місце у світі. Але це не буде легко, адже на їхньому шляху з’являються нові вороги і старі знайомі.

Бак, Креш і Едді вирушають у захоплюючу подорож по льодовиковому континенту, де їм доведеться стикнутися з голодними динозаврами, злобними птахами, хитрими гризунами і навіть з самим собою. Вони будуть боротися за виживання, дружбу і любов. І, звичайно ж, вони будуть робити багато глупостей і смішити глядачів своїми жартами і витівками.

У цьому смішному і захоплюючому анімаційному фільмі ми бачимо, як Бак і його друзі навчаються бути собою і не боятися нічого. Ми також дізнаємося більше про минуле Бака і про те, що робить його таким особливим. Дивіться фільм Ice Age: Adventures of Buck Wild / Льодовиковий період: Пригоди Бака (2022) і насолоджуйтеся!