UAKinogo.com

Везіння (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Везіння (2022)

Везіння (2022)

Дивитися онлайн Везіння мультфільм

Дивитися онлайн «Везіння» мультфільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.4 (21 114 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися мультфільм «Везіння (2022)» онлайн українською мовою

Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Везіння - це американський мультфільм жанру анімація, пригоди, комедія, знятий режисерами Пеґґі Голмс і Хав’єром Абадом. У головних ролях Ева Ноблезада, Саймон Пеґ, Джейн Фонда та інші.

Мультфільм розповідає про те, як 18-річна Сем (Ноблезада), яка вважає себе найбільшою невдахою у світі, потрапляє до таємної країни везіння, де вона дізнається про існування двох організацій - доброго везіння і поганого везіння, які таємно впливають на життя людей. Вона об’єднується з Бобом (Пеґ), агентом доброго везіння, і разом вони намагаються зупинити загрозу з боку поганого везіння, очолюваного Драконом (Фонда).

Мультфільм є сатирою на американську мрію і культуру успіху. Він також показує значення дружби, сміливості і самовираження. Мультфільм отримав хороші відгуки від критиків і глядачів, які високо оцінили якість анімації, гумор і сюжет.