UAKinogo.com

Не хвилюйся, він далеко не піде (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Не хвилюйся, він далеко не піде (2018)

Не хвилюйся, він далеко не піде (2018)

Дивитися онлайн Не хвилюйся, він далеко не піде фільм

Дивитися онлайн «Не хвилюйся, він далеко не піде» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.8 (27 560 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Не хвилюйся, він далеко не піде (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Не хвилюйся, він далеко не піде - це біографічний фільм 2018 року, який базується на житті художника-карикатуриста Джона Каллахана. Фільм досліджує боротьбу Каллахана з алкоголізмом та його шлях до трізвості та прийняття його інвалідності після аварії, яка залишила його паралізованим.

У фільмі зіграли чудовий акторський склад, до якого входять Хоакін Фенікс у ролі Джона Каллахана, Джона Хілл у ролі його спонсора та Руні Мара у ролі його коханої. Виступи акторів є щирими та автентичними, оживляючи складних та недосконалих персонажів.

Не хвилюйся, він далеко не піде - це потужний та емоційний фільм, який досліджує теми залежності, інвалідності та самоприйняття. Він є свідченням людського духу та сили виправдання. Цей фільм обов'язковий для перегляду для кожного, хто мав досвід боротьби з залежностю чи подолання персональної перешкоди.