UAKinogo.com

Місячна гавань (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Місячна гавань (2022)

Місячна гавань (2022)

Дивитися онлайн Місячна гавань серіал

Дивитися онлайн «Місячна гавань» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.4 (2 659 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Місячна гавань (2022)» онлайн українською мовою

Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм «Місячна гавань» (2022) - це науково-фантастичний серіал, який розповідає про пілотку-контрабандистку, яка потрапляє в утопічне суспільство на Місяці, де шукають рішення для врятування Землі. Фільм є оригінальним проектом AMC Studios.

Головна героїня фільму - Белла Свей (Емма Макдональд), яка працює на лунному вантажному кораблі і займається незаконною торгівлею. Вона звинувачується в злочині і висаджується на Мунхейвен - утопічну громаду, яка розташована на 500 квадратних милях саду Едем на Місяці. Там вона стикається з недовірою і ворожнечею місцевих жителів, які присвятили своє життя пошуку рішень для проблем, які скоро знищать цивілізацію на Землі.

Фільм знятий у форматі серіалу для телеканалу AMC. Режисерами фільму стали Петер Око, Джонатан Ван Тюл та інші. У фільмі також знялися Домінік Монахен, Айелет Зурер, Кадим Хардисон та інші. Фільм є захоплюючим і майстерним трилером про майбутнє людства та його залежність від технологій.