UAKinogo.com

Дім дракона (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Дім дракона (2022)

Дім дракона (2022)

Дивитися онлайн Дім дракона серіал

Дивитися онлайн «Дім дракона» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.5 (313 264 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Дім дракона (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Дім дракона" (2022) - це довгоочікуваний фентезі-серіал, що є передісторією культової серії "Гра престолів" за мотивами творів Джорджа Р. Р. Мартіна. Сюжет серіалу розповідає про становлення та розвиток династії Таргарієнів, захоплюючи події, що відбулися за 200 років до "Гри престолів". Головні персонажі - предки Дейенеріс Таргарієн, яка була відома у світі "Гри престолів" своїми драконами та прагненням здобути Залізний Трон.

Серіал занурює глядачів у захоплюючий світ Вестеросу, сповнений владою, зрадою, таємницями та сімейними змаганнями. Він розкриває історію відомої династії Таргарієнів, їхніх драконів та давніх традицій, що формують основу боротьби за владу в світі "Гри престолів". Фільм зосереджується на ключових подіях та персонажах, які відіграли значну роль у формуванні історії Вестеросу та долі Залізного Трону.

"Дім дракона" (2022) - це серіал, який забезпечує нові таємниці, інтриги та перипетії для шанувальників "Гри престолів". Він пропонує глядачам ще одну можливість поринути у володарство драконів, пізнати нових персонажів та відкрити для себе темні сімейні таємниці, які стали основою майбутніх подій у Вестеросі.