UAKinogo.com

Серце дракона 3: Прокляття чарівника (2015) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Серце дракона 3: Прокляття чарівника (2015)

Серце дракона 3: Прокляття чарівника (2015)

Дивитися онлайн Серце дракона 3: Прокляття чарівника фільм

Дивитися онлайн «Серце дракона 3: Прокляття чарівника» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.1 (3 829 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Серце дракона 3: Прокляття чарівника (2015)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Серце дракона 3: Прокляття чарівника - фантастичний пригодницький фільм про молодого лицаря Геррика, який вирушає на пошуки легендарного дракона, що може допомогти йому врятувати своє королівство від прокляття злого чаклуна. Він знаходить дракона, але на його допомогу він може розраховувати тільки за певних умов.

Вона є дочкою зрадника та сподівається на повернення свого батька з його забутого замку. Але її доля пов'язана з долею дракона та молодого лицаря, він повинен зрозуміти, що її життя важливе для збереження миру і спокою у королівстві.

Для фанів фентезі і пригодницьких фільмів це найкращий вибір. Фільм містить у собі багато епічних битв, красивих пейзажів та захоплюючих пригод. Він дарує глядачам чудову можливість зануритися у світ магії та фантазії та насолодитися гарною історією про дружбу, вірність та боротьбу зі злом.