UAKinogo.com

Пігулка радості (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Пігулка радості (2022)

Пігулка радості (2022)

Дивитися онлайн Пігулка радості серіал

Дивитися онлайн «Пігулка радості» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.2 (1 887 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Пігулка радості (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм є продовженням культового канадського комедійного шоу The Kids in the Hall, яке виходило з 1989 по 1995 рік. У фільмі повертаються всі п’ять оригінальних акторів: Дейв Фолі, Брюс Маккаллох, Кевін Макдональд, Марк Маккінні і Скотт Томпсон. Вони знову втілюють у життя своїх безліч незабутніх персонажів, а також створюють нових.

Сюжет фільму обертається навколо таємничої пігулки радості, яка потрапляє до рук різних героїв. Ця пігулка здатна змінити настрій людини на краще, але має і побічні ефекти. Як вплине ця пігулка на долю кожного з героїв? Чи зможуть вони знайти справжнє щастя без неї? І хто стоїть за розповсюдженням цього препарату?

Фільм є сумішшю гострого сатиричного гумору, абсурдних ситуацій і емоційної щирості. Він звертається до актуальних тем сучасності, таких як депресія, самотність, соціальні медіа і пошук сенсу життя. Фанати шоу зможуть насолодитися поверненням своїх улюблених комедіантів, а новим глядачам вони подарують багато сміху і задоволення.