UAKinogo.com

Потрійний кордон (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Потрійний кордон (2019)

Потрійний кордон (2019)

Дивитися онлайн Потрійний кордон фільм

Дивитися онлайн «Потрійний кордон» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.4 (129 801 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Потрійний кордон (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм "Потрійний кордон" (2019) - це екшн-трилер, який розповідає історію п'ятьох колишніх спецназівців США, які вирішують взяти участь в небезпечній операції по вилученню великої суми грошей з території наркокартелю в Південній Америці. Відправляючись на потрійний кордон між Парагваєм, Аргентиною та Бразилією, вони зіштовхуються з численними перешкодами та ворогами, які виявляються не менш смертельними, ніж самі герої.

Операція не йде за планом, і колишні спецназівці розуміють, що їхнє життя та безпека ставляться під загрозу. Ця небезпечна ситуація не тільки вимагає від них максимальної концентрації, але й виявляє їхні слабкі сторони, моральні дилеми та особисті конфлікти. З огляду на віддаленість від будь-якої допомоги або підкріплення, героям доводиться вирішувати, чи варто продовжувати місію або відступити, враховуючи власні життя та майбутнє.

"Потрійний кордон" (2019) - це напружений та захоплюючий фільм, який змушує глядачів відчувати напругу кожної ситуації та долю героїв на власній шкірі. Ця історія про військову братію, сміливість та рішучість.