UAKinogo.com

Квін і Слім (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Квін і Слім (2019)

Квін і Слім (2019)

Дивитися онлайн Квін і Слім фільм

Дивитися онлайн «Квін і Слім» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.1 (32 316 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Квін і Слім (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Квін і Слім (2019) - це романтичний трилер про двох афроамериканців, які втікають від поліції після нещасного випадку. Фільм є дебютною роботою режисерки Меліни Мацукас та сценаристки Ленни Вейті.

Квін - адвокатка, яка погоджується на побачення з Слімом - простим працівником магазину. Їхнє знайомство переривається, коли їх зупиняє білий поліцейський за порушення правил дорожнього руху. Ситуація загострюється, коли поліцейський стає агресивним та вистрілює в Квін. Слім в обороні вбиває поліцейського та разом з Квін починає бігти.

Квін і Слім стають об’єктом полювання та медійної уваги. Вони намагаються добратися до Нового Орлеану, де живе дядько Квін, який може допомогти їм втекти за кордон. По дорозі вони зустрічають різних людей, які або допомагають їм, або зраджують їх. Вони також знаходять спільну мову та закохуються одне в одного.