UAKinogo.com

Хижі пташки та фантастична Харлі Квін (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Хижі пташки та фантастична Харлі Квін (2020)

Хижі пташки та фантастична Харлі Квін (2020)

Дивитися онлайн Хижі пташки та фантастична Харлі Квін фільм

Дивитися онлайн «Хижі пташки та фантастична Харлі Квін» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.0 (239 805 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Хижі пташки та фантастична Харлі Квін (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Хижі пташки та фантастична Харлі Квін - екшн-пригодницький фільм режисерки Кеті Ян є екранізацією знаменитого коміксу про злочинницьку команду "Хижі пташки". У центрі сюжету знаходиться колишня дівчина Джокера, Харлі Квін (Марго Роббі), яка вирішує почати нове життя після розриву зі своїм зловісним коханцем. Вона відкриває для себе, що від тепер не має захисту від своїх ворогів, і їй потрібно самій впоратися з ними.

Харлі Квін об'єднується з трьома іншими супергероїнями - Чорною Канарійкою (Джурні Смоллетт), Хантом (Мері Елізабет Вінстед) та Рене Монтойєю (Розі Перес) - для захисту молодої дівчини Кассандри Кейн (Елла Джеєй Баско) від злочинного короля Романа Сайоніса (Єван Макгрегор). Вони вступають в безкомпромісну боротьбу зі злом, доводячи свою силу та відвагу в кривавих битвах на вулицях Ґотема.

Фільм "Хижі пташки та фантастична Харлі Квін" представляє собою захоплюючий екшн з яскравими героїнями, непередбачуваним сюжетом та відмінними бойовими сценами.