UAKinogo.com

Тенет (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Тенет (2020)

Тенет (2020)

Дивитися онлайн Тенет фільм

Дивитися онлайн «Тенет» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.3 (511 824 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Тенет (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Тенет" - це науково-фантастичний бойовик від відомого режисера Крістофера Нолана, який прославився такими фільмами, як "Начо", "Темний лицар" та "Інтерстеллар". Фільм виграє серця глядачів своїм непередбачуваним сюжетом, головним героєм, якого зіграв Джон Девід Вашингтон, та захоплюючою атмосферою. Фільм також залучив талановитих акторів, таких як Роберт Паттінсон, Елізабет Дебіцкі, Кеннет Брана та інших.

Сюжет фільму розповідає про таємничого агента, що отримує завдання врятувати світ від загрози, пов'язаної з маніпуляцією часом. Він має пройти складний шлях, співпрацюючи зі своїм напарником, якого грає Роберт Паттінсон. Разом вони виявляють, що вороги використовують технологію "інверсії", яка дозволяє переміщуватися в часі та змінювати хід подій. Ця технологія може знищити світ, якщо потрапить у неправильні руки, тому агенти мають зробити все можливе, щоб запобігти цьому.

Фільм "Тенет" відрізняється від інших науково-фантастичних творінь своєю унікальною концепцією та вражаючими спецефектами. Він змушує глядача задуматися над питаннями часу, долі та вибору.