UAKinogo.com

Омріяний кінь (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Омріяний кінь (2020)

Омріяний кінь (2020)

Дивитися онлайн Омріяний кінь фільм

Дивитися онлайн «Омріяний кінь» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.9 (5 539 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Омріяний кінь (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Омріяний кінь - це фільм, який розповідає про реальну історію Джен Вокс, барменки та прибиральниці з Вельсу, яка вирішила виростити скакового жеребця з допомогою своїх сусідів. Вона створила синдикат і купила непримітну кобилу, з якої народився жеребець на прізвисько Dream Alliance. Незважаючи на скептицизм і перешкоди, Джен і її друзі вдалося довести, що їхній кінь може змагатися з елітними скакунами і навіть перемагати їх.

Фільм Омріяний кінь знятий режисером Еросом Ліном за сценарієм Ніла Маккея. У головних ролях знялися Тоні Коллетт, Оуен Тіл, Деміен Льюїс і інші. Фильм є продукцією Film4 і Warner Bros. Pictures. Фильм отримав позитивнi вiдгуки вiд критикiв i глядачiв. Деякi хвалили фильм за надихаючий i зворушливий сюжет, iншi за гумор i акторську гру.

Фильм Омріяний кінь вийшов у прокат 4 вересня 2020 року в Великобританії і 21 травня 2021 року в США. Фильм також був показаний на Санденському кiнофестивалi 2020 року. Фильм отримав три номiнацii на премii Британської академii кiно i телебачення 2021 року.