UAKinogo.com

Артеміс Фаул (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Артеміс Фаул (2020)

Артеміс Фаул (2020)

Дивитися онлайн Артеміс Фаул фільм

Дивитися онлайн «Артеміс Фаул» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.2 (28 608 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Артеміс Фаул (2020)» онлайн українською мовою

Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Артеміс Фаул" (2020) - це фантастичний пригодницький фільм, заснований на однойменному романі Айона Колфера. Головний герой фільму - Артеміс Фаул (Фердія Шоу), молодий ірландський геній, який відкриває паралельний світ із володарями магії та крихітними ельфами. Він вирішує використати свої знання та інтелект, щоб відновити свою родину після того, як його батько (Колін Фаррелл) зникає безслідно.

Артеміс викрадає ельфійську офіцерку Холлі Шорт (Лара МакДоннелл), щоб вимагати викуп від володарів магії та забезпечити безпечне повернення свого батька. Проте він не здогадується, наскільки глибоко його дії змінять не лише його власне життя, але й долю цілого магічного світу. Разом зі своїми друзями та ворогами Артеміс розпочинає епічну пригоду, сповнену магією, таємницями та небезпекою.

Режисер Кеннет Брана (Kenneth Branagh) перетворює класичний роман на захопливе кіно, що привабить як молодих глядачів, так і дорослих, хто полюбляє фентезі та пригоди. "Артеміс Фаул" (2020) - це фільм про родинні цінності, дружбу та силу віри, який веде нас у світ, де неможливе стає можливим, а мрії здійснюються завдяки силі духу та відвазі.