UAKinogo.com

Мертві не помирають (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Мертві не помирають (2019)

Мертві не помирають (2019)

Дивитися онлайн Мертві не помирають фільм

Дивитися онлайн «Мертві не помирають» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.4 (80 055 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Мертві не помирають (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм Мертві не помирають - це чорна комедія про зомбі від відомого режисера Джима Джармуша. Сюжет розгортається в маленькому містечку Сентервіль, де поліцейські офіцери Кліфф Робертсон та Ронні Петерсон виявляють, що мертві раптово оживають та починають нападати на живих. Місцеві мешканці зібралися разом, аби протистояти цьому кошмару та врятувати своє місто від загибелі.

У фільмі "Мертві не помирають" зібрано зірковий акторський склад, серед яких Білл Мюррей, Адам Драйвер, Тільда Свінтон, Хлоя Севіньї та інші. Вони втілюють на екрані незабутніх персонажів, які змушують глядачів сміятися та переживати за їх долю. Хоча фільм є комедією, він також містить критику сучасного суспільства, в якому люди можуть виявитися не менш небезпечними, ніж зомбі.

"Мертві не помирають" є одним з найбільш неординарних фільмів про зомбі, який поєднує чудернацький гумор та сатиру на жанр. Джим Джармуш створив атмосферний та оригінальний фільм, який змушує глядачів задуматися над питаннями життя, смерті та людської природи. "Мертві не помирають" - це неперевершений вибір для тих, хто шукає щось свіжого.