UAKinogo.com

Потрійний форсаж: Токійський дрифт (2006) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Потрійний форсаж: Токійський дрифт (2006)

Потрійний форсаж: Токійський дрифт (2006)

Дивитися онлайн Потрійний форсаж: Токійський дрифт фільм

Дивитися онлайн «Потрійний форсаж: Токійський дрифт» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.0 (273 163 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Потрійний форсаж: Токійський дрифт (2006)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм «Потрійний форсаж: Токійський дрифт» - це захоплюючий бойовик про американського підлітка Шона Босвелла, який потрапляє у світ небезпечних і захоплюючих перегонів у Токіо. Шон Босвелл - проблемний учень, який любить ганяти на своєму авто. Після чергового незаконного заїзду, в якому він розбиває свою машину, він має вибір: сидіти у в’язниці або переїхати до свого батька, який служить у ВМС США у Токіо.

Шон вибирає другий варіант і опиняється у чужому і незрозумілому мегаполісі. Там він знайомиться з Твінкі, який показує йому світ дрифту - спеціальної техніки керування автомобілем, коли задня частина машини зміщується в сторону при поворотах. Шон захоплюється дрифтом і бере участь у перегонах проти місцевого чемпіона Д.К., який контролює банду якудза. Шон програє Д.К., але отримує другий шанс від Хана, друга Д.К., який дає йому свою машину і навчає його дрифту.

Шон стає все кращим у дрифті і заробляє собі репутацію на токійських вулицях. Але він також потрапляє у конфлікт з Д.К., який не любить його за те, що він сподобався його дівчині Неле. Коли Шон доводиться до того, що Хан замішаний у справах якудза і що Д.К. - онук голови клану, він опиняється у смертельній небезпеці. Вирішальна битва за честь і кохання виривається на гористих дорогах Токіо. Дивіться захоплюючий фільм «Потрійний форсаж: Токійський дрифт», який наповнений адреналіном, екшеном і культурою.