UAKinogo.com

Джентльмени (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Джентльмени (2019)

Джентльмени (2019)

Дивитися онлайн Джентльмени фільм

Дивитися онлайн «Джентльмени» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.8 (339 172 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Джентльмени (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм Джентльмени (2019) є кримінальною комедією від Гая Річі, який повертається до своїх коренів. Головний герой фільму - американець Майкл Пірсон, який створив в Лондоні величезну імперію з вирощування та продажу марихуани. Він хоче уйти на покой та продати свій бізнес, але це не так просто, як здається.

На шляху Майкла стають різні сили: китайська мафія, російський олігарх, жадібний молодий мільярдер, а також хитрий журналіст, який збирається викрити всі його злочини. Майклу доводиться захищати свою репутацію та життя, використовуючи свої навички та допомогу свого лояльного помічника Рея.

Фільм The Gentlemen / Джентльмени (2019) наповнений чорним гумором, динамічними сценами та запам’ятовуючимися персонажами. У фільмі знялися Меттью Макконахі, Чарлі Ханнем, Генрі Голдінг, Х’ю Грант, Мішель Докері та інші знаменитості. Фільм отримав позитивні відгуки від критиків та глядачів та став одним з найуспішніших фільмів Ричі.