UAKinogo.com

Щасливого Різдва (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Щасливого Різдва (2019)

Щасливого Різдва (2019)

Дивитися онлайн Щасливого Різдва фільм

Дивитися онлайн «Щасливого Різдва» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.5 (78 778 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Щасливого Різдва (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Щасливого Різдва (2019). Відчуйте магію Різдва у фільмі "Last Christmas / Щасливого Різдва" (2019), де центральною фігурою є Кейт, молода жінка з безліччю проблем. Вона працює в костюмі ельфа в різдвяному магазині й веде хаотичне життя, повне розчарувань. Її життя перевертається з ніг на голову, коли вона зустрічає таємничого Тома, який заводить її на пошуки істинного значення свят.

Разом вони відкривають для себе справжнє чудо Різдва, знаходячи радість та любов у найнеочікуваніших місцях. Фільм поєднує в собі ніжність романтичної комедії та глибину драми, змушуючи глядачів задуматися над тим, як важливо дарувати любов і турботу тим, хто поряд. Чи зможуть герої знайти своє щастя та врятувати свої серця від зимової холодночі?

У фільмі "Last Christmas / Щасливого Різдва" головні ролі виконали Емілія Кларк і Генрі Голдінг, а режисером виступив Пол Фейг. Він наповнений чарівною атмосферою свят, яка заворожує і дарує надію на краще. Підготуйтеся на зустріч з магією Різдва та справжніми дивами, які змінюють життя людей і допомагають вірити в себе та своє майбутнє.