UAKinogo.com

Скрудж: Різдвяна пісня (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Скрудж: Різдвяна пісня (2022)

Скрудж: Різдвяна пісня (2022)

Дивитися онлайн Скрудж: Різдвяна пісня мультфільм

Дивитися онлайн «Скрудж: Різдвяна пісня» мультфільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.2 (5 941 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися мультфільм «Скрудж: Різдвяна пісня (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Скрудж: Різдвяна пісня - фільм є новою екранізацією знаменитого роману Чарльза Діккенса про жорстокого і скупого банкіра Ебенезера Скруджа, який не любить Різдво і не допомагає нікому. У переддень Різдва він отримує відвідини від духа свого померлого партнера Джейкоба Марлі, який попереджає його про страшну долю, яка його чекає, якщо він не змінить своє життя. Марлі каже Скруджу, що в нього є шанс виправитися і що в нього прийдуть три духи: Дух минулого Різдва, Дух теперішнього Різдва і Дух майбутнього Різдва.

Скрудж переживає незабутню подорож у часі разом з духами, які показують йому його минуле, теперішнє і майбутнє. Він бачить, яким він був у дитинстві і юності, коли він ще мав серце і любов. Він бачить, яким він став у настоящем, коли він втратив усе, крім грошей. Він бачить, яким він буде у майбутньому, коли він помре самотньо і забуто. Все це робить на Скруджа сильне враження і змушує його задуматися над своїм життям.

Фільм є сучасною інтерпретацією класичної історії про перетворення людини під впливом Різдва. Режисер фільму Гай Річі створив захоплюючий і емоційний фільм, який поєднує драму, комедію і фентезі. Фільм має чудовий акторський склад, серед якого є Джуд Лоу, Емма Томпсон, Гелена Бонем Картер та інші.