UAKinogo.com

Абатство Даунтон (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Абатство Даунтон (2019)

Абатство Даунтон (2019)

Дивитися онлайн Абатство Даунтон фільм

Дивитися онлайн «Абатство Даунтон» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.4 (57 078 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Абатство Даунтон (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Абатство Даунтон - це історичний фільм, який є продовженням однойменного популярного серіалу про життя англійської аристократичної родини Кроулі і їхніх слуг у початку XX століття. Фільм режисерував Майкл Енглер, а сценарій написав Джуліан Феллоуз.

Фільм розповідає про події 1927 року, коли до абатства Даунтон приїжджають король Георг V і королева Мері на офіційний візит. Це стає великою честю і викликом для господарів і слуг, яким доводиться готувати все до приходу високих гостей. Але не все йде за планом, коли виникають різні конфлікти, інтриги і небезпеки, які загрожують порушити гармонію в абатстві.

Фільм був випущений на екрани у 2019 році і отримав позитивну оцінку критиками і глядачами. Фільм хвалили за його атмосферу, деталізацію, акторську гру і саундтрек. Фільм також був номінований на три премії Золотий глобус. Фільм є захоплюючою і елегантною історією про англійську традицію, солідарність і лояльність.