UAKinogo.com

Квиток до раю (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Квиток до раю (2022)

Квиток до раю (2022)

Дивитися онлайн Квиток до раю фільм

Дивитися онлайн «Квиток до раю» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.2 (42 133 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Квиток до раю (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Серіал за мотивами однойменної графічної новели Джо Хілла та Габріеля Родрігеса розповідає про пригоди сім’ї Локків, яка переїжджає в старовинний особняк після загибелі батька. Там діти знаходять магічні ключі, які відкривають різні двері до світів фантазії та жаху. Але не тільки вони цікавляться цими ключами - є ще таємнича істота, яка хоче захопити їх у свої руки.

Фільм «Квиток до раю» - це романтична комедія про Девіда та Джорджію Коттон, колишніх подружжя, яким доводиться поїхати на Балі, щоб переконати свою дочку Лілі не виходити заміж за молодого мандрівника. Вони хочуть захистити її від поспішного рішення, яке може зруйнувати її життя. Але на тропічному острові вони зустрічають нових людей, нових вражень та нових почуттів. Чи зможуть вони знайти свою другу половинку або повернутися до своєї першої?

Фільм «Квиток до раю» - це легка та весела історія про кохання, справжню дружбу та смисл життя. У головних ролях знялися знаменитий актор та продюсер Джордж Клуні та чарівна Джулія Робертс, яким не вперше доводиться грати разом на екрані. Фанатам цих зоряних акторів та жанру романтичної комедії фільм «Квиток до раю» точно сподобається.