UAKinogo.com

Чужий квиток (2000) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Чужий квиток (2000)

Чужий квиток (2000)

Дивитися онлайн Чужий квиток фільм

Дивитися онлайн «Чужий квиток» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.8 (21 066 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Чужий квиток (2000)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Bounce / Чужий квиток (2000) - це американський фільм режисера Дона Руса, який є романтичною драмою про Бадді Амарал, успішного рекламного агента, який віддає свій квиток на літак незнайомцю Греґу Джаннеллу. Фільм розповідає про його життя після того, як літак зазнає аварії та Греґ гине.

Будді Амарал потрапляє в депресію та вину через свою роль у смерті Греґа. Він вирішує знайти його вдову Еббі та її двох синів, щоб допомогти їм. Він не розкриває своєї справжньої особи та стає другом для Еббі та її дітей. Між ними виникає кохання, але Будді боїться сказати їй правду.

Фільм є зворушливим та емоційним фільмом, який показує, як люди можуть знайти свою другу половинку у найнесподіваніших обставинах. Фільм також є цікавим та реалістичним фільмом, який має багато драматичних та комедійних моментів. Фільм отримав позитивні відгуки критиків та глядачів, а також був номінований на Золотий глобус за кращу акторську гру Бена Аффлека.