UAKinogo.com

Дев'ять ярдів (2000) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Дев'ять ярдів (2000)

Дев'ять ярдів (2000)

Дивитися онлайн Дев'ять ярдів фільм

Дивитися онлайн «Дев'ять ярдів» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.7 (122 213 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Дев'ять ярдів (2000)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

The Whole Nine Yards / Дев’ять ярдів (2000) - це комедійний фільм про зустріч двох незвичайних сусідів. Оз Беккер - невдалий стоматолог, який живе в Монреалі зі своєю жадною дружиною Софі. Він мріє про нове життя, але не має грошей на розлучення. Його життя змінюється, коли в сусідній будинок заселяється Джиммі Тадескі - відомий наїмний вбивця, який переховується від мафії. Оз дружиться з Джиммі і навіть допомагає йому уникнути пастки від його колишнього боса. Але коли Софі дізнається про таємницю Джиммі, вона вирішує використати це для своєї користі.

Фільм наповнений гумором і екшеном. В ньому є багато смішних ситуацій і діалогів, а також захоплюючих перестрілок і погонь. Фільм також має чудовий акторський склад, до якого входять Брюс Вілліс, Меттью Перрі, Розанна Аркетт, Аманда Піт, Майкл Кларк Дункан і інші. Вони грають свої ролі з великим ентузіазмом і харизмою.

Фільм The Whole Nine Yards / Дев’ять ярдів (2000) - це ідеальний вибір для тих, хто любить легкі і веселі комедії з кримінальним сюжетом. Фільм, який не залишить вас байдужими і подарує вам гарний настрій.