UAKinogo.com

Малюк (2000) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Малюк (2000)

Малюк (2000)

Дивитися онлайн Малюк фільм

Дивитися онлайн «Малюк» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.1 (42 603 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Малюк (2000)» онлайн українською мовою

Тимчасово недоступно
Відсутній фільм?
Будь ласка, дай нам знати
Виправимо!
Повідомити вкрай бажано через «надсилання скарги» (піктограма трикутника). Поки що можете подивитися нові фільми, які є в базі.
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Малюк - це комедійний фільм 2000 року про успішного іміджмейкера Расса Дарбі, який одного дня зустрічає своє восьмирічне "я" з минулого. Маленький Расс прибуває з часової машини, щоб нагадати дорослому Рассу про його дитячі мрії та цінності.

Разом вони переживають багато пригод та смішних ситуацій, намагаючись зрозуміти один одного та знайти спільну мову. Расс також знайомиться з Емі, привабливою журналісткою, яка допомагає йому вирішити проблеми з минулим та налагодити стосунки з батьками.

Фільм "Малюк" - це сімейна комедія з глибоким сенсом, яка показує, що ніколи не пізно повернутися до своїх коренів та змінити своє життя на краще. Фільм наповнений гумором, теплотою та ностальгією за безтурботним дитинством.