UAKinogo.com

Невразливий (2000) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Невразливий (2000)

Невразливий (2000)

Дивитися онлайн Невразливий фільм

Дивитися онлайн «Невразливий» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.3 (419 185 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Невразливий (2000)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Девід Данн - звичайний охоронець на стадіоні, який має проблеми в сім’ї та невпевненість у собі. Його життя змінюється після жахливої катастрофи: він залишається єдиним вижившим у потягу, що зіткнувся з іншим. Ще дивовижніше, що він не отримав жодної подряпини.

Серед людей, які висловлюють йому співчуття, з’являється Елайджа Прейс - власник галереї коміксів, який страждає від рідкісної хвороби, що робить його кістки дуже крихкими. Він запропоновує Девіду незвичайну теорію: можливо, Девід - супергерой, який не знає про свої здібності. Елайджа переконаний, що вони - протилежності на шкалі людської фрагільності.

Девід спочатку не вірить Елайджу, але поступово починає помічати дивні речі: він ніколи не хворів, він має інтуїтивне почуття небезпеки та може побачити злочини людей, доторкаючись до них. Він також розуміє, що має слабке місце - вода. Чи справдиться пророцтво Елайджи? Чи зможе Девід прийняти свою долю та стати героєм?