UAKinogo.com

Скло (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Скло (2019)

Скло (2019)

Дивитися онлайн Скло фільм

Дивитися онлайн «Скло» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.6 (244 331 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Скло (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Скло" - це захоплюючий трилер від режисера М. Найт Шьямалана, який є продовженням фільмів "Нерозбитний" (2000) та "Спліт" (2016). У центрі сюжету опиняються три головні персонажі - Девід Данн, Кевін Венделл Крамб та Елайджа Пріс, які мають надзвичайні здібності та перебувають у закритому психіатричному закладі. Вони зіткнуться з таємничим доктором Елі Стейпл, яка прагне довести, що їх сила - це лише продукт їх розуму.

У ході фільму, герої намагаються вирішити свої конфлікти та зрозуміти своє призначення, а також розкрити таємниці, які об'єднують їх минуле. Девід Данн відчуває відповідальність за захист людей від злочинців, зокрема від Кевіна, в якому проживає 24 особистості, серед яких є небезпечний злочинець "Твар". У той же час, Елайджа Пріс, який має надзвичайний розум, але страждає від крихкості кісток, має свої плани щодо інших героїв та прагне виявити справжніх "надлюдей" у світі.