UAKinogo.com

Усміхайся (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Усміхайся (2022)

Усміхайся (2022)

Дивитися онлайн Усміхайся фільм

Дивитися онлайн «Усміхайся» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.6 (107 047 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Усміхайся (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Усміхайся (2022) - це психологічний трилер з елементами жахів від режисера Паркера Фінна, який зняв короткометражний фільм “Лора не спить”, на основі якого створено цей фільм. У фільмі грають Сосі Бейкон, Джессі Т. Ашер, Кайл Галлнер, Кал Пенн та Роб Морган, а також Кейтлін Стейсі, яка повторює свою роль з короткометражки. Фільм розповідає про Роуз Коттер, психотерапевта, яка після того, як стала свідком дивного самогубства своєї пацієнтки, починає переживати страшні та незрозумілі події, які примушують її вважати, що вона стикається з надприродним.

Фільм був анонсований у 2020 році після успіху короткометражки Фінна на фестивалях. Ведон та його продюсери вирiшили зняти повнометражний фiльм за новелою. Зйомки фiльму проходили у Нью-Джерсi протягом двох мiсяцiв. Фiльм мав прем’єру на Fantastic Fest 22 вересня 2022 року та був кiнопоказаний компанiєю Paramount Pictures 30 вересня. Фiльм отримав позитивнi вiдгуки вiд критикiв та глядачiв, якi похвалили його за вiзуальну стилiстику, тематику, камерну роботу та гру Бейкон, але критикували деякi сцени з переляку та вказали на схожiсть з iншими фiльмами жахiв, такими як “Коло” та “Воно слiдує”. Фiльм був успiшним у касових зборах, заробивши понад 217 млн доларiв у свiтi при бюджетi 17 млн доларiв. Розробляється сиквел.