UAKinogo.com

Біллі Кід (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Біллі Кід (2022)

Біллі Кід (2022)

Дивитися онлайн Біллі Кід серіал

Дивитися онлайн «Біллі Кід» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.2 (4 320 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Біллі Кід (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Біллі Кід (2022) - це вестерн-серіал про життя і смерть легендарного бандита Дикого Заходу, який вбив не менше восьми людей і був застрелений шерифом Петом Гарреттом. Серіал знятий режисерами Отто Бафёрстом, Девідом Фрасеєм та іншими за сценарієм Майкла Хёрста і має у ролях Тома Блайта, Деніела Веббера, Ейлін О’Хіггінс та інших.

Серіал розповідає про Біллі Кіда з його скромних ірландських коренів і його ранніх днів як ковбоя і стрільця на американському кордоні до його ключової ролі в Лінкольнській війні округу і далі. Серіал показує романтичну пригоду Біллі Кіда, який шукав свободу і справедливість в жорстокому світі. Серіал також показує його стосунки з жінками, друзями і ворогами, які формували його характер і долю.

Серіал є вестерном з елементами драми, мелодрами і пригод. Серіал базується на реальних подіях і фактах про Біллі Кіда, але також має художню вигадку і міфологію. Серіал має 8 серій і є першим сезоном франшизи Біллі Кід.