UAKinogo.com

Країна Вогню (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Країна Вогню (2022)

Країна Вогню (2022)

Дивитися онлайн Країна Вогню серіал

Дивитися онлайн «Країна Вогню» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.2 (4 585 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Країна Вогню (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Країна Вогню - це американський серіал жанру драми режисерів Табіта Грейвза та Джона Далла, заснований на реальних подіях про програму пожежників-ув’язнених в Каліфорнії. У головних ролях Макс Теріот, Кевін Алехандро, Джордан Каллоуей та інші.

Серіал розповідає про те, як молодий засуджений Боде Донован вступає до загону пожежників-ув’язнених, щоб спокутувати свою вину і скоротити тюремний термін. Він і інші засуджені працюють разом з елітними пожежниками, щоб гасити масштабні пожежі по всьому регіону. Боде доводиться боротися не тільки з вогнем, але і з власним минулим, сумлінням і корупцією.

Серіал є першим проектом Макса Теріота як сценариста і продюсера. Він також грає головну роль Боде Донована, який базується на реальному персонажі - Кевіне Лоунегане, який брав участь у програмі пожежників-ув’язнених і став активістом за права засуджених. Серіал також показує життя і роботу пожежників у Північній Каліфорнії, де часто виникають небезпечні пожежі через сухостой і кліматичні зміни.