UAKinogo.com

Твін Пікс: Вогню, іди зі мною (1992) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Твін Пікс: Вогню, іди зі мною (1992)

Твін Пікс: Вогню, іди зі мною (1992)

Дивитися онлайн Твін Пікс: Вогню, іди зі мною фільм

Дивитися онлайн «Твін Пікс: Вогню, іди зі мною» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.2 (97 913 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Твін Пікс: Вогню, іди зі мною (1992)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм «Твін Пікс: Вогню, іди зі мною» (Twin Peaks: Fire Walk with Me) - це містичний трилер, який є приквелом до культового серіалу «Твін Пікс» від Девіда Лінча. Фільм розповідає про останні сім днів життя Лори Палмер - красивої і популярної школярки, чиє труп було знайдено на березі озера в маленькому містечку Твін Пікс. Фільм також розкриває таємницю вбивства Терези Бенкс - іншої жертви того ж самого вбивці.

Фільм показує, як Лора Палмер потрапляє в смертельний вирок наркотиків, сексу і насильства, намагаючись втекти від своїх демонів і злих сил, які переслідують її. Фільм також показує, як агенти ФБР Честер Десмонд і Сем Стенлі розслідують справу Терези Бенкс і натрапляють на дивні підказки і символи, пов’язані з Твін Пікс. Фільм також включає у себе появу агента Дейла Купера - головного героя серіалу, який прибуває в Твін Пікс після смерті Лори Палмер.

Фільм «Твін Пікс: Вогню, іди зі мною» - це шедевр Девіда Линча, який змушує глядача зануритися в свою атмосферу страху, безумства і сюрреалізму. Фильм має багато символичних і алегоричних зображень, які можна розумiти по-рiзному. Фильм також має чудовий акторський склад: Шерил Ли, Рей Уайз, Кайл МакЛоклен, Крис Айзек, Кифер Сазерленд та іншi. Фильм став одним з найбiльш обговорюваних i спiрних фильмов Девiда Линча i одним з найбiльш запам’ятовуючихся фильмов 90-х рокiв.