UAKinogo.com

Твін Пікс (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Твін Пікс (2017)

Твін Пікс (2017)

Дивитися онлайн Твін Пікс серіал

Дивитися онлайн «Твін Пікс» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.5 (67 904 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Твін Пікс (2017)» онлайн українською мовою

Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм “Твін Пікс” - це містичний трилер, який є продовженням культового серіалу 90-х років. Фільм розповідає про події, які відбуваються 25 років після того, як агент ФБР Дейл Купер зник у загадковому містечку Твін Пікс.

Головний герой - Дейл Купер, який потрапив у пастку у паралельному світі, де він зустрічається з різними істотами і символами. Він намагається знайти шлях до дому і врятувати свою душу. В той же час у Твін Пікс відбуваються нові злочини і загадки, які пов’язані з Купером і його зловмисником - Бобом.

“Твін Пікс” - це фільм про те, як тонка межа між реальністю і фантазією, добром і злом, життям і смертю. Фільм також показує, як люди повинні боротися з власними демонами і шукати своє призначення. Фільм сподобається фанатам оригінального серіалу і творчості Девіда Линча, а також любителям незвичайних і химерних історій.