UAKinogo.com

Останній автобус (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Останній автобус (2022)

Останній автобус (2022)

Дивитися онлайн Останній автобус серіал

Дивитися онлайн «Останній автобус» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.2 (725 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Останній автобус (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Том - літній чоловік, який втратив свою дружину після 70 років спільного життя. Він вирішує виконати її останнє бажання і повернутися до місця, де вони зустрілися вперше - маленького містечка на півночі Англії. Але замість того, щоб скористатися потягом або таксі, Том обирає незвичайний спосіб подорожувати - на автобусах, використовуючи безкоштовний проїзний квиток для пенсіонерів.

The Last Bus / Останній автобус - це драма-комедія, яка розповідає про те, як ніколи не пізно здійснити свою мрію і відкрити для себе нове життя. Фільм показує пригоди Тома на його шляху через країну, де він зустрічає різних людей, які допомагають йому або заважають досягти своєї мети.

The Last Bus / Останній автобус - це фільм для тих, хто любить теплу і зворушливу історію про любов, смуток і надію. Це фільм про те, що життя - це подорож, яку треба насолоджуватися кожною хвилиною і не забувати про своїх близьких.