UAKinogo.com

Котячі світи Луїса Вейна (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Котячі світи Луїса Вейна (2021)

Котячі світи Луїса Вейна (2021)

Дивитися онлайн Котячі світи Луїса Вейна фільм

Дивитися онлайн «Котячі світи Луїса Вейна» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.8 (15 007 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Котячі світи Луїса Вейна (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм «Котячі світи Луїса Вейна» (2021) розповідає про життя і творчість Луїса Вейна, англійського художника, який прославився своїми сюрреалістичними картинами котів, що відображали його психічний стан. Фільм охоплює період з кінця XIX століття до 1930-х років і показує, як Вейн зустрічає і закохується у свою дружину Емілі, яка померла від раку, як він доглядає за своїми п’ятьма сестрами, як він стикається з фінансовими труднощами і як він розвиває свою унікальну манеру малювання.

Фільм знятий за сценарієм Саймона Стівенсона і Уілла Шарпа за мотивами реальної історії життя Вейна. Режисером стрічки став Уілл Шарп, відомий за фильмами «Чорне озеро», «Темнейша всесвiт». У головних ролях знялися Бенедикт Камбербетч, Клер Фой, Андреа Райзборо та Тоби Джонс. Шарп заявив, що хотiв показати історiю про любов, творчiсть і боротьбу з хворобою через призму котячих мiрiв Вейна.

Фiльм отримав хороший вiдгук критикiв i глядачiв. Деяким сподобалася захоплююча тема фiльму, гра акторiв i красива вiзуальна стилiстика. Iншим здавалася цiкавою емоцiйна динамiка мiж героями, їхнє особисте зростання i справжня хемiя на екранi. Шарп зазначив, що хотiв створити фильм для всього сiм’ї, який б надихав людей на досягнення своїх цiлей.