UAKinogo.com

Белфаст (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Белфаст (2021)

Белфаст (2021)

Дивитися онлайн Белфаст фільм

Дивитися онлайн «Белфаст» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.3 (74 333 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Белфаст (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм «Белфаст» (2021) розповідає про маленького хлопчика Бадди, який живе зі своєю робочою сім’єю в Белфасті в кінці 1960-х років. Це час соціальних змін, політичних конфліктів та насильства в Північній Ірландії. Бадди намагається зрозуміти своє місце в світі, переживає першу любов, радується музиці та кіно, а також спостерігає за стосунками своїх батьків, які хочуть забезпечити йому краще майбутнє.

Фільм знятий за сценарієм і режисурою Кеннета Браны, вiдомого за фильмами «Гамлет», «Тор». У головнiй ролi знявся Джуд Хилл, а також Катрина Балф, Джуди Денч, Джеймi Дорнан, Кiаран Хайндс та iншi. Фiльм вийшов на екрани 12 листопада 2021 року.

Фiльм отримав дуже позитивний вiдгук критикiв i глядачiв. Деяким сподобалася ностальгiчна та емоцiйна історія про дитинство Браны, його сiм’ю та рiдне мiсто, а також чорно-бiла естетика фильму. Iншим здавалася цiкавою соцiальна тематика та контекст фильму, який стосується історії Пiвнiчної Iрландii та її проблем. Брана зазначив, що хотiв створити фильм про любов до свого кореня та свого народу.