UAKinogo.com

Красуня на драйві (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Красуня на драйві (2021)

Красуня на драйві (2021)

Дивитися онлайн Красуня на драйві фільм

Дивитися онлайн «Красуня на драйві» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.6 (31 412 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Красуня на драйві (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

«Красуня на драйві» (2021) розповідає про Лінді, яка страждає від неконтрольованих спалахів агресії через проблеми в нервовій системі. Єдине, що допомагає їй не калічити подразників - спеціальний жилет з електродами, який б’є її струмом за натисканням кнопки. Якось Лінді зустрічає доброго хлопця, миттєво закохується і розуміє, що життя може бути прекрасним без електричних розрядів, але хтось необачно вбиває її коханого. Тепер усім причетним і просто випадковим перехожим сильно не поздоровиться.

Фільм знятий за сценарієм Луїса Веймауфа за режисурою Танi Уекслер, вiдомої за фильмами «Хлопчик-павук», «Хлопчик-павук 2». У головнiй ролi знялася Кейт Бекiнсейл, а також Боббi Каннавале, Стенлi Туччi, Джай Кортнi та iншi. Фiльм вийшов на платформi Amazon 29 липня 2021 року.

Фiльм отримав змiшаний вiдгук критикiв i глядачiв. Деяким сподобалася динамiчна та весела тема фiльму, гра акторiв i сюжетнi повороти. Iншим здавалася слабкою логiка та оригiнальнiсть фiльму, низькою якiстю сценарiю i спецефектiв. Уекслер зазначила, що хотiла створити фильм про дiвчину, яка намагається подолати свою агресивну природу.