UAKinogo.com

Леді на драйві (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Леді на драйві (2020)

Леді на драйві (2020)

Дивитися онлайн Леді на драйві фільм

Дивитися онлайн «Леді на драйві» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.8 (1 629 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Леді на драйві (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм «Леді на драйві» (2020) розповідає про Еллі Ленсінг, бунтівну дівчину-підлітка, яка вирушає у літню подорож до своїх родичів у Каліфорнії, щоб з’єднатися із своїм корінням. Там вона знайомиться зі своїм дядьком Тімом, колишнім гонщиком, який пропонує їй навчитися керувати автомобілем. Еллі виявляє у собі талант до автоспорту і починає брати участь у перегонах на місцевому треку. Але її мрія про кар’єру гонщика зустрічає опір з боку її матері Джессі, яка хоче, щоб її дочка повернулася додому і продовжила навчання.

Фільм знятий за сценарієм Джона Дьюсі за мотивами реальної історії життя гонщиць Джесси Лав і Деббі Ленсинг, яким присвячено фільм. Режисером стрічки став Шон Пол Пиччинино, відомий за фільмами «Воїн», «Повний рахунок», «Беннеттська війна». У головних ролях знялися Грейс Ван Дайн, Шон Патрік Фленері, Крістіна Мур та Каспер Ван Дайн. Пиччинино заявив, що хотів показати історію про силу волі, пристрасть і справжню любов до автомобілей.

Фільм отримав позитивний відгук глядачів і критиків. Деяким сподобалася захоплююча тема фільму, гра акторів і реалістична зйомка перегонів. Іншим здавалася цікавою емоційна динаміка між героями, їхнє особисте зростання і справжня хемія на екрані. Пиччинино зазначив, що хотів створити фильм для всього сiм’ї, який б надихав людей на досягнення своїх цiлей.