UAKinogo.com

На драйві (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » На драйві (2017)

На драйві (2017)

Дивитися онлайн На драйві фільм

Дивитися онлайн «На драйві» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.6 (537 341 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «На драйві (2017)» онлайн українською мовою

Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Молодий, талановитий та харизматичний водій на ім'я Бейбі - головний герой цієї динамічної історії. Він - незамінний учасник у справах кримінального світу, але мріє про вільне та спокійне життя. Його уміння керувати автомобілем на грани неможливого вражає, але його життя переповнене небезпеками.

Бейбі переважно втікає від жорстокої реальності за допомогою музики, що є його особистим пристанищем від зовнішнього світу. Але коли його серце завойовує прекрасна дівчина Дебора, він розуміє, що втекти від свого минулого не так просто. Кожна крадіжка автомобіля, кожна перестрілка, кожна погоня лише віддаляє його від мрії про спокійне життя.

Фільм "На драйві" розкриває історію молодого хлопця, який бореться зі своїм минулим, щоб створити майбутнє, про яке він мріє. Він готовий до боротьби, не боячись втрат, але його життя постійно перевертається. Бейбі бореться за свою мрію, показуючи нам, що кожна погоня в житті має свою ціну.