UAKinogo.com

Темні часи (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Темні часи (2017)

Темні часи (2017)

Дивитися онлайн Темні часи фільм

Дивитися онлайн «Темні часи» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.4 (203 585 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Темні часи (2017)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Драматичний історичний епос "Темні часи" занурює глядачів у світ політики, війни та людської волі. Повества відкривається в 1940 році, коли Велика Британія стоїть перед загрозою Націстської Німеччини. В цей критичний момент на пост прем'єр-міністра приходить Вінстон Черчілль.

Не впевнений в підтримці уряду, конфронтований з невпевненістю короля, стикнутий з інвазією з боку наймогутнішої військової сили світу, Черчілль повинен зібратися з силами, щоб виконати свої обов'язки. Всупереч масштабам проблем та зневірі, Черчілль продемонстрував свій невмирущий дух та надію, піднімаючи націю, країну та світ у боротьбі проти тиранії.

“Темні часи” – глибокий, витончений дослід воєнного часу, в якому головний герой бореться не лише з внешніми ворогами, але й внутрішніми боротьбами, які приходять з великої відповідальності. Черчілль не лише надихає своїм мужнім лідерством, але й своєю вірою в людство, витривалістю і здатністю впливати на світ навколо себе.