UAKinogo.com

Ковток повітря (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Ковток повітря (2021)

Ковток повітря (2021)

Дивитися онлайн Ковток повітря фільм

Дивитися онлайн «Ковток повітря» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.0 (1 779 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Ковток повітря (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Ковток повітря - це фільм, який розповідає про Джулі Девіс, письменницю дитячих книг про те, як подолати свої страхи. Але вона сама не може подолати свою травму, яка виникає після народження доньки. Вона страждає від постпортальної депресії і не може насолоджуватися материнством. Вона потребує допомоги і підтримки від свого чоловіка Етана, своєї матері Боббі і свого лікаря Сильвестра.

Фільм Ковток повітря знятий режисеркою і сценаристкою Емі Коппельман за її власним романом. У головних ролях знялися Аманда Сайфред, Фінн Вітрок, Пол Джаматті і інші. Фильм є драмою про боротьбу з постпортальною депресією і про значення любові і співчуття.

Фильм Ковток повітря вийшов у прокат 29 жовтня 2021 року в США і 6 січня 2022 року в Україні. Фильм отримав позитивнi вiдгуки вiд критикiв i глядачiв. Деякi хвалили фильм за емоцiйнiсть i реалiстичнiсть сюжету i персонажiв, iншi за акторську гру i режисерську роботу.