UAKinogo.com

Однієї чарівної ночі (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Однієї чарівної ночі (2019)

Однієї чарівної ночі (2019)

Дивитися онлайн Однієї чарівної ночі фільм

Дивитися онлайн «Однієї чарівної ночі» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.0 (2 105 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Однієї чарівної ночі (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Однієї чарівної ночі - це романтична комедія, яка розповідає про Марію, професорку музики, яка вирішує втекти від свого подружнього життя на одну ніч, перебираючись в готельний номер 212. Вона стикається зі своїми спогадами, почуттями та прихованими бажаннями, які розкриваються перед нею в незвичайному форматі - її молодша та старша версія, колишні коханці та навіть її чоловік Рішар з'являються як гості цього готельного номера.

У своїх роздумах Марія відкриває для себе, що часто наші рішення та дії випливають зі страхів, мрій або ілюзій, які ми самі собі наклепуємо. Фільм досліджує теми кохання, стосунків, інфідельності та особистого зростання. Він показує, як однієї чарівної ночі може бути достатньо для того, щоб змінити життя, відчути себе знову молодою, відкрити нові грані своєї особистості та зрозуміти свої справжні потреби і бажання.

"Chambre 212 / Однієї чарівної ночі" - це дотепна та водночас чутлива стрічка, яка навчає нас важливості самопізнання, щирості та відвертості в стосунках. Завдяки відмінному акторському складу та оригінальному сценарію.