UAKinogo.com

Особливі (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Особливі (2019)

Особливі (2019)

Дивитися онлайн Особливі фільм

Дивитися онлайн «Особливі» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.4 (9 677 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Особливі (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Особливі" - це французька драма, яка розповідає про двох чоловіків, Бруно та Маліка, які вирішили присвятити своє життя допомозі особливим дітям і підліткам з аутизмом. Вони створюють неприбуткову організацію, що надає освіту, догляд та підтримку для тих, хто не може отримати належної уваги від системи охорони здоров'я. Фільм заснований на реальних подіях, які відбулися в Парижі, та показує силу людської віри та самопожертви.

Бруно та Малік не тільки навчають дітей та підлітків з аутизмом основам життя, але й створюють спеціальні програми для їх соціалізації та розвитку. Відносини між вчителями та учнями виявляються дуже сильними, а дружба та любов, які виникають між ними, стають основою для подолання всіх перешкод. Фільм показує, як люди можуть змінювати світ навколо себе та допомагати іншим, навіть якщо це вимагає від них величезних зусиль та самопожертви.

Фільм "Особливі" - це глибока, зворушлива та надихаюча історія про те, як можна зробити різницю у житті інших людей, а також про силу дружби та любові. Завдяки чудовій режисурі, талановитому акторському складу та реальним подіям, на яких базується сюжет, фільм є важливим та актуальним для сучасного суспільства.