UAKinogo.com

1+1=Весілля (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » 1+1=Весілля (2017)

1+1=Весілля (2017)

Дивитися онлайн 1+1=Весілля фільм

Дивитися онлайн «1+1=Весілля» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.8 (10 999 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «1+1=Весілля (2017)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

1+1=Весілля. Це комедія, яка розповідає про те, як Макс (Жан-П’єр Бакрі), досвідчений організатор заходів, повинен провести весілля в замку 17-го століття. Фільм знятий режисерами Олів’є Накашем і Еріком Толедано за їхнім власним сценарієм. У фільмі також знялися Жан-Поль Рув, Жиль Лелуш, Венсан Макен і інші.

Сюжет фільму розповідає про те, як Макс ретельно спланував все для весілля П’єра і Елены: вибрав найкращих кухарів, офіціантів, музикантів, водолазів; порадив фотографа, прикрасив локацію квітами і т.д. Але все пішло не так, як планувалося: батько нареченої забув про свою алергію на морепродукти; офіціанти постійно плутаються; музиканти грають не те, що треба; а водолази виявляються непрофесійними. Макс повинен рятувати ситуацію і не допустити катастрофи.

Фiльм є смiшним i динамiчним шоу, яке показує складнощi i незручностi, якi можуть трапитися на будь-якому святi. Фiльм також показує характери i емоцiї рiзних людей, якi збираються разом. Фiльм отримав позитивну оцiнку вiд глядачiв i критикiв, якi високо оцiнили гумор i акторську гру.