UAKinogo.com

Санта і компанія (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Санта і компанія (2017)

Санта і компанія (2017)

Дивитися онлайн Санта і компанія фільм

Дивитися онлайн «Санта і компанія» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.3 (2 566 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Санта і компанія (2017)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Санта і компанія - це французька комедія про Санта-Клауса, який опиняється у складній ситуації перед Різдвом. Усі його ельфи захворіли на невідому хворобу і не можуть виготовляти подарунки для дітей. Санта-Клаусу доводиться летіти на Землю за вітаміном С, щоб вилікувати своїх помічників і врятувати свято.

Але на Землі Санта-Клаус зустрічає багато перешкод і непорозумінь. Ніхто не впізнає в ньому справжнього Діда Мороза і не хоче допомогти йому. Він стикається з недоброзичливими поліцейськими, злодюжками, жадними продавцями і навіть з терористами. Єдиними його союзниками стають маленька дівчинка Венда і її батько Тома, які випадково зустріли Санта-Клауса на вулиці.

Чи зможе Санта-Клаус повернутися до своєї фабрики подарунків? Чи встигне він роздати всім дітям свої сюрпризи? Чи не постраждає від його пригод Рождественський дух? Дивіться Санта і компанія і довідайтеся!