UAKinogo.com

Валеріан та місто тисячі планет (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Валеріан та місто тисячі планет (2017)

Валеріан та місто тисячі планет (2017)

Дивитися онлайн Валеріан та місто тисячі планет фільм

Дивитися онлайн «Валеріан та місто тисячі планет» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.4 (178 145 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Валеріан та місто тисячі планет (2017)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Валеріан та місто тисячі планет" - це візуально вражаюча космічна оповідь, що представляє глядачам майбутнє, де людство встановило контакти з тисячами інших цивілізацій. Головні герої - спецагенти Валеріан та Лорелін - відправляються у величезне космічне місто Альфу, щоб розкрити загадку, яка загрожує не тільки місту, а й усім існуючим формам життя.

Протягом своєї місії, герої стикаються з різноманітними видами життя, вражаючими технологіями та дивовижними пейзажами. Вони проходять через небезпеки та виклики, вчаться розуміти різні культури та поважати інших. Ця пригода не лише ставить під сумнів їхні власні переконання, але й випробовує їхні відносини.

У фільмі "Валеріан та місто тисячі планет" зображено не тільки дивовижні космічні пригоди, але й важливість співпраці, взаєморозуміння та любові. Це епічна космічна оповідь про дружбу, відповідальність та віру в краще майбутнє.