UAKinogo.com

Ліки від щастя (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Ліки від щастя (2017)

Ліки від щастя (2017)

Дивитися онлайн Ліки від щастя фільм

Дивитися онлайн «Ліки від щастя» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.4 (100 065 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Ліки від щастя (2017)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Ліки від щастя - це непростий, загадковий фільм жахів, який занурює глядачів у світ європейського санаторію з темним минулим. Головний герой, молодий амбіційний співробітник корпорації по імені Локхарт, надсилається до цього санаторію, щоб знайти свого генерального директора і повернути його назад до Нью-Йорка.

Але санаторій, який знаходиться віддалено в Швейцарських Альпах, виявляється не таким гостинним, як здається на перший погляд. За офіційною фасадою здорового способу життя і оздоровлення, Локхарт виявляє неприємну правду, що гніздиться в її основах. Це місце приховує таємниці, що могли б вийти на поверхню лише через страшний кошмар.

Фільм "A Cure for Wellness" - це виважений і напружений трилер, що використовує красиві пейзажі Швейцарії як контраст до своєї мрачної та загадкової сюжетної лінії. З його розробленими персонажами, яскравим візуальним стилем і неочікуваними поворотами, ця картина викликає глядачів до глибокого і серйозного роздумування про здоров'я, щастя і ціну, яку ми готові заплатити за них.