UAKinogo.com

24 години на життя (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » 24 години на життя (2017)

24 години на життя (2017)

Дивитися онлайн 24 години на життя фільм

Дивитися онлайн «24 години на життя» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.8 (14 812 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «24 години на життя (2017)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм “24 години на життя” (2017) - це захоплюючий бойовик з елементами фантастики, який розповідає про найманого вбивцю, який отримує другий шанс від долі. Фільм заснований на сценарії Рона Міти, Джима МакКлейна і Зака Діна.

Фільм розпочинається з того, що Тревіс Конрад (Етан Гоук) - колишній солдат і професійний килер - втрачає свою дружину і сина в автокатастрофі. Він відмовляється від усього і замкнується в собі. Одного разу його старий друг Джим Моро (Пол Андерсон) пропонує йому останнє завдання - убити свідка, який може свідчити проти потужної корпорації “Ред Маунтен”. Тревіс погоджується, але все йде не за планом. Він потрапляє в засідку і гине від кулі агента Линн (Сюй Цин).

Але це не кінець історії. Тревіса воскрешають за допомогою експериментальної технології, яка дає йому 24 години на життя. В цей час його мучать спогади про минуле і почуття провини. Він вирішує помститися тим, хто замовив його смерть, і захистити свого свідка. Але часу у нього мало, а противників - багато. Чи зможе він виконати свою мету і спокутувати свої гріхи?