UAKinogo.com

Вас не було на місці (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Вас не було на місці (2019)

Вас не було на місці (2019)

Дивитися онлайн Вас не було на місці фільм

Дивитися онлайн «Вас не було на місці» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.6 (23 222 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Вас не було на місці (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Вас не було на місці (2019) - це соціальна драма відомого британського режисера Кена Лоуча. Фільм розповідає про сім’ю Тернер, яка намагається вижити в умовах нестабільної економіки та жорсткої конкуренції.

Ріккі Тернер - батько сімейства, який працює кур’єром на самозайнятості. Він мріє заробити достатньо грошей, щоб купити власний будинок та забезпечити комфортне життя своїй дружині Еббі та двом дітям - Себу та Лайзе Джейн. Але його робота вимагає високої продуктивності, строгого дотримання графіка та постійної контрольної. Ріккі стикається з безліччю перешкод та проблем, які погіршують його фінансове становище та психологічний стан.

Еббі Тернер - мати сімейства, яка працює доглядальницею для літніх та хворих людей. Вона любить свою роботу та співчуває своїм клієнтам, але також зазнає тиску та стресу від надмірного навантаження та низької оплати. Вона мусить жертвувати своїм часом та енергією, щоб допомогти своїй сім’ї та покращити їхню якість життя.