UAKinogo.com

Десь в іншому місці / Десь там (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Десь в іншому місці / Десь там (2019)

Десь в іншому місці / Десь там (2019)

Дивитися онлайн Десь в іншому місці / Десь там фільм

Дивитися онлайн «Десь в іншому місці / Десь там» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.9 (1 036 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Десь в іншому місці / Десь там (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Десь там" (2019) - це теплий і чарівний драматичний фільм, що розповідає історію про Бруно, чоловіка, який втратив свою дружину й будинок після років боротьби за кохання та щастя. Прибитий своїм нещастям, він вирішує повернутися до свого рідного містечка, щоб почати все заново. Однак по приїзду він зіткнується з труднощами, що випливають зі змін у своєму минулому житті та стосунків з рідними та друзями.

Незважаючи на свої розчарування, Бруно знаходить сміливість відновити стару дружбу, відкрити для себе нові стосунки та знайти смисл у своєму житті. У цьому процесі він дізнається, що щастя можна знайти навіть у найнеочікуваніших місцях і відносинах. "Десь там" - це історія про відродження, про важливість дружби, сім'ї та кохання, а також про те, як змінити своє життя на краще, коли здається, що все втрачено.

Фільм відрізняється проникливим поглядом на людські стосунки, емоційними моментами та чудовою акторською грою. Це кіно, яке дарує надію і нагадує, що можливості для щастя завжди є навколо нас, якщо ми лише наважимося їх побачити. "Десь там" - це ідеальний вибір для тих, хто хоче поринути у відвертий, сердечний та зворушливий фільм про життя, любов і відновлення втраченої надії.